가업 300년 정통만두 서울명동 70년
취천루 이승강쉐프(40년 만두장인)
명동에서 만두 맛집으로 오랜 명성을 가진 취천루가 서촌에 새롭게 오픈했습니다.
본연의 재료 맛을 살린 교자만두와 고소한 맛이 일품인 고기만두 등 만두류 외에도,
짜장면, 짬뽕, 탕수육, ... More
가업 300년 정통만두 서울명동 70년
취천루 이승강쉐프(40년 만두장인)
명동에서 만두 맛집으로 오랜 명성을 가진 취천루가 서촌에 새롭게 오픈했습니다.
본연의 재료 맛을 살린 교자만두와 고소한 맛이 일품인 고기만두 등 만두류 외에도,
짜장면, 짬뽕, 탕수육, 멘보샤, 가지튀김 등 다양한 식사와 요리를 함께 파는 중식당으로 만나볼 수 있답니다.
300 years of family business and 70 years of authentic dumplings.
Chef Lee Seung-gang of 취천루 (40 Years of Dumpling Master)
In Myeong-dong, a famous dumpling restaurant opened a new one in Seochon.
In addition to dumplings, we serve a variety of meals and dishes, including Jajangmyeon, Jjamppong, sweet and sour pork, mianbosha, and fried eggplants.
Menu
Some menu items may differ slightly in price and are subject to change without notice.
ㆍKalguksu (noodle soup)
ㆍMandu (dumplings)
ㆍBibim gu ... More
Menu
Some menu items may differ slightly in price and are subject to change without notice.
ㆍKalguksu (noodle soup)
ㆍMandu (dumplings)
ㆍBibim guksu (spicy noodles)
ㆍKongguksu (noodles in cold soybean broth)
Myeongdong Kyoja is a noodle restaurant located near Myeongdong Cathedral that has been in business for about 40 years. The restaurant is known for their knife-cut, handmade kalguksu (noodle soup) which is its main menu item. These lovingly prepared noodles are served in a deep and flavorful broth with meat and vegetables, making for a delicious meal. Also popular are the mandu (dumplings), bibim guksu (spicy noodles), and kongguksu (noodles in cold soybean soup).
29, Myeongdong 10-gil, Jung-gu, Seoul, Korea 
Directions
- Main Branch
[Subway]
Myeongdong Station (Seoul Subway Line 4), Exit 8.
Upon exiting the station, turn left onto Myeongdong 10-gil Road.
Go straight about 150m to arrive at Myeongdong Kyoja (명동교자) on the right.
- Myeongdong Kyoja Branch No. 1
[Subway]
From Myeongdong Station (Exit 8), turn left onto Myeongdong 10-gil Road.
Go straight about 280m to arrive at the restaurant on the left.
가업 300년 정통만두 서울명동 70년
취천루 이승강쉐프(40년 만두장인)
명동에서 만두 맛집으로 오랜 명성을 가진 취천루가 서촌에 새롭게 오픈했습니다.
본연의 재료 맛을 살린 교자만두와 고소한 맛이 일품인 고기만두 등 만두류 외에도,
짜장면, 짬뽕, 탕수육 ... More
가업 300년 정통만두 서울명동 70년
취천루 이승강쉐프(40년 만두장인)
명동에서 만두 맛집으로 오랜 명성을 가진 취천루가 서촌에 새롭게 오픈했습니다.
본연의 재료 맛을 살린 교자만두와 고소한 맛이 일품인 고기만두 등 만두류 외에도,
짜장면, 짬뽕, 탕수육, 멘보샤, 가지튀김 등 다양한 식사와 요리를 함께 파는 중식당으로 만나볼 수 있답니다.
*휴무: 매주 월요일
단체예약 가능
0 Comments 2024-11-20 13:57:42
0 Comments 2024-11-19 14:05:33