Chang Chang in Jongno is a trendy Chinese‑cuisine spot known for its immersive Hong Kong–style ambiance with a Panoramic Seoul city view. Chang Chang ... More
Chang Chang in Jongno is a trendy Chinese‑cuisine spot known for its immersive Hong Kong–style ambiance with a Panoramic Seoul city view. Chang Chang is a highly photogenic, Instagram‑friendly Chinese spot in Jongno and visitors often say it feels like stepping into a Hong Kong film set.
It takes 8min. on foot from Changsin station(Line 6) Exit no. 1
Located on a hillside above Naksan Park.
Tucked up on a hill near Naksan Park; a bit of a climb from Changsin or Dongdaemun Station (or take village bus 종로03 up)
- Parking -
Parking is limited—option to valet on weekends (about ₩6 000 for 2 hrs),
and on weekdays best to take public transit or use nearby paid lots
- Reservations are highly recommended (via CatchTable or Instagram), especially for window or terrace seats.
가업 300년 정통만두 서울명동 70년
취천루 이승강쉐프(40년 만두장인)
명동에서 만두 맛집으로 오랜 명성을 가진 취천루가 서촌에 새롭게 오픈했습니다.
본연의 재료 맛을 살린 교자만두와 고소한 맛이 일품인 고기만두 등 만두류 외에도,
짜장면, 짬뽕, 탕수육, ... More
가업 300년 정통만두 서울명동 70년
취천루 이승강쉐프(40년 만두장인)
명동에서 만두 맛집으로 오랜 명성을 가진 취천루가 서촌에 새롭게 오픈했습니다.
본연의 재료 맛을 살린 교자만두와 고소한 맛이 일품인 고기만두 등 만두류 외에도,
짜장면, 짬뽕, 탕수육, 멘보샤, 가지튀김 등 다양한 식사와 요리를 함께 파는 중식당으로 만나볼 수 있답니다.
300 years of family business and 70 years of authentic dumplings.
Chef Lee Seung-gang of 취천루 (40 Years of Dumpling Master)
In Myeong-dong, a famous dumpling restaurant opened a new one in Seochon.
In addition to dumplings, we serve a variety of meals and dishes, including Jajangmyeon, Jjamppong, sweet and sour pork, mianbosha, and fried eggplants.
가업 300년 정통만두 서울명동 70년
취천루 이승강쉐프(40년 만두장인)
명동에서 만두 맛집으로 오랜 명성을 가진 취천루가 서촌에 새롭게 오픈했습니다.
본연의 재료 맛을 살린 교자만두와 고소한 맛이 일품인 고기만두 등 만두류 외에도,
짜장면, 짬뽕, 탕수육 ... More
가업 300년 정통만두 서울명동 70년
취천루 이승강쉐프(40년 만두장인)
명동에서 만두 맛집으로 오랜 명성을 가진 취천루가 서촌에 새롭게 오픈했습니다.
본연의 재료 맛을 살린 교자만두와 고소한 맛이 일품인 고기만두 등 만두류 외에도,
짜장면, 짬뽕, 탕수육, 멘보샤, 가지튀김 등 다양한 식사와 요리를 함께 파는 중식당으로 만나볼 수 있답니다.
*휴무: 매주 월요일
단체예약 가능
0 Comments 2025-05-29 15:17:07
0 Comments 2025-04-02 14:44:22