It is an indoor pojangmacha that grills raw octopus mixed with special seasonings, chicken pork neck, webfoot octopus, chicken feet, snacks and so on ... More
It is an indoor pojangmacha that grills raw octopus mixed with special seasonings, chicken pork neck, webfoot octopus, chicken feet, snacks and so on and they have a variety of side dishes. It is also a restaurant with a comfortable atmosphere with a retro-style emotional interior.
Fresh lobster & seafood!
The place where you can best enjoy beer&White Wine. ... More
Fresh lobster & seafood!
The place where you can best enjoy beer&White Wine.
Price Range 7,900 ~14,900 Won
Rimini Garden is located Daegu World 83 Tower at 4 floors.
You can eat a food while looking at the view of Daegu ... More
Price Range 7,900 ~14,900 Won
Rimini Garden is located Daegu World 83 Tower at 4 floors.
You can eat a food while looking at the view of Daegu World Tower.
Acidulous seafood pasta is really delicious.
Fresh lemonade help the food makes good taste.
Each one is immaculate and food is delicious.
Enjoy your food in a good atmosphere in Rimini Garden.
200, Duryugongwon-ro, Dalseo-gu, Daegu, Republic of Korea 
Directions
[Subway]
Duryu Station (Daegu Subway Line 2), Exit 15.
Walk for approx. 5 min
'여수 밤바다 이 조명에 담긴 아름다운 얘기가 있어, 네게 들려주고파, 전활 걸어 뭐 하고 있냐고, 나는 지금 여수밤바다….' 버스커버스커의 '여수 밤바다' 악상이 만들어졌다는 해양공원에 어둠이 내리면 감미로운 콧노래 ... More
낭만포차에서 여수 밤바다를 맛있게 즐기는 방법
'여수 밤바다 이 조명에 담긴 아름다운 얘기가 있어, 네게 들려주고파, 전활 걸어 뭐 하고 있냐고, 나는 지금 여수밤바다….' 버스커버스커의 '여수 밤바다' 악상이 만들어졌다는 해양공원에 어둠이 내리면 감미로운 콧노래가 흘러나온다.
돌산대교, 거북선대교에 반짝반짝 불이 켜지고 해양공원 빛 광장에도 조명이 들어온다. 해양공원의 명물로 떠오른 빨간색 낭만포차가 등장할 시간이다. 낭만포차는 크리스마스에 불을 밝히는 산타클로스 마차처럼 여수의 낭만을 한 보따리씩 풀기 시작한다. 아직 밤바람은 서늘하지만, 초여름부터 늦가을까지 즐기는 낭만포차의 매력은 바다를 눈앞에 두고 맛있는 음식을 즐긴다는 것. 시원하고 향긋한 바닷바람에 사랑하는 사람이 앞에 있다면, 이보다 더 좋을 수 없다.
낭만포차는 지역에서 나는 로컬 푸드와 싱싱한 해산물 요리를 선보인다. 해녀가 잡은 해산물부터 주꾸미 해물삼합, 생선구이, 갓삼합, 족발, 서대회무침, 곱창순대볶음 등 포장마차의 추억이 서린 메뉴를 총망라해서 보여준다. 입맛대로 골라 골고루 먹는 재미가 있다. 옛날 포장마차에 대한 아쉬움과 편견도 시원하게 바꿨다. 청결과 친절, 카드결제까지 완비한 것.
12호집의 해산물과 돼지고기, 갓김치를 즉석에서 볶아 먹는 꺼먹돼지 해산물삼합은 술안주로 최고다. 고추장 양념에 미리 재워놓은 흑돼지고기에 관자와 낙지, 새우 등 해산물을 곁들여 볶아 먹는다. 알싸하고 시원한 맛이 일품인 돌산갓 물김치에 국수를 말아먹는 냉국수는 4월이 지나면 개시한다.
0 Comments 2024-11-20 13:57:42
0 Comments 2024-11-19 14:05:33