전라도 음식을 전문으로 하는 집입니다. 삭힌 홍어와 돼지고기를 함께 먹는 삼합, 매생이국, 낙지를 넣고 끓인 연포탕 등 전라도 토속음식을 한자리에서 만날 수 있지요.
Sinanchon has been in operation for 30 years and has ... More
전라도 음식을 전문으로 하는 집입니다. 삭힌 홍어와 돼지고기를 함께 먹는 삼합, 매생이국, 낙지를 넣고 끓인 연포탕 등 전라도 토속음식을 한자리에서 만날 수 있지요.
Sinanchon has been in operation for 30 years and has gained a reputation for their octopus and skate dishes. They specialize in the food of the Jeolla region, such as hongeo samhap (a combination of three ingredients: aged skate, boiled pork, and fermented kimchi) and nakji kkuri (octopus mixed with chicory and shredded green onion salad). As the name suggests, most of the ingredients are delivered from Shinan-gun of the Jeolla region, and their octopus is delivered from Muan. The maesaengiguk (seaweed fulvescens soup) makes for an excellent meal all on its own.
넘실대는 남도의 푸른 바다 위로 붉은 해가 솟아오르면 어김없이 작은 어선을 타고 고기잡이를 나가시는 아버지, 어머니. 사계절 거센 해풍을 맞으면 정성껏 잡아낸 그 귀한 재료에 어머니께 전수받은 남도의 맛을 그대로 담아냅니다.
전남 고흥 어부의 아들과 딸이 남도의 맛 ... More
넘실대는 남도의 푸른 바다 위로 붉은 해가 솟아오르면 어김없이 작은 어선을 타고 고기잡이를 나가시는 아버지, 어머니. 사계절 거센 해풍을 맞으면 정성껏 잡아낸 그 귀한 재료에 어머니께 전수받은 남도의 맛을 그대로 담아냅니다.
전남 고흥 어부의 아들과 딸이 남도의 맛을 제대로 올립니다.
진한 남도의 맛, 기막힌 술상에 술술 넘어가는 술. 남도술상! 절대불변의 법칙!
시간이 흘러도 세대가 바뀌어도 고향의 맛에 대한 향수는 변하지 않습니다.
0 Comments 2024-11-20 13:57:42
0 Comments 2024-11-19 14:05:33